Yritys

Asiantuntevaa palvelua yritysasiakkaille

Steniant oy on tamperelainen ohjelmisto-, projektinhallinta- ja rekrytointikonsultointia tarjoava yritys, joka on erikoistunut vaativien teknologisten haasteiden ratkaisuun asiakkaan omat lähtökohdat tarkasti huomioiden.
Luotettavuus, asiantuntevuus, läpinäkyvyys ja toimitusvarmuus ovat toimintamme neljä kulmakiveä, joten yhteistyö kanssamme on alusta lähtien vakaalla pohjalla.
Tavoitteenamme on aina päästä tilaajan kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, minkä ansiosta asiakasyrityksen liiketoimintaprosesseista tulee helpompia hallita ja henkilöresurssit riittävät kaikissa tilanteissa.
Kalle Koivisto, Toimitusjohtaja, Koodimus oy
Antin kanssa työskentely on aina erittäin sujuvaa ja ammattimaista. Hän kykenee näkemään ison kuvan ja löytämään yksilöllisen ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.
Kari Jussila, Engineering Manager, Unikie oy
Antti on erinomainen tiiminvetäjä, joka ymmärtää ohjelmistoalan huippuammattilaisten osaamisen merkityksen sekä yksilölliset tarpeet. Hänellä on kyky rakentaa motivoituneita tiimejä, jotka pystyvät saavuttamaan ohjelmistoprojektien vaativimmatkin tavoitteet. Antille on kehittynyt vuosien aikana laaja ohjelmistoalan osaamisverkosto, josta Unikie on rekrytoinut useita henkilöitä Antin suositusten perusteella.

Antti Stenhäll

Tietokonekerholaisesta IT-alan asiantuntijaksi

Steniant oy on perustettu vuonna 2019, mutta sen juuret ulottuvat aina 1990-lukulaiseen tietokonekerhoon saakka aikaan, jolloin mikrotietokoneet tekivät vasta tuloaan suuren yleisön tietoisuuteen ja isojen massojen jokapäiväisiksi työkaluiksi.

Yrityksen perustajan vuosikymmenten ahkera työskentely tietokoneiden parissa teknillisen yliopiston kautta aina kansainvälisen tason IT-alan asiantuntijaksi on antanut yritykselle varman, rehellisellä työllä hankitun perustan.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä alan huippujen kanssa, eikä tiedonjanomme ole päässyt sammumaan, sillä ohjelmistoalan loputtomat kehitysmahdollisuudet ovat intohimomme.

Antti Stenhäll

Steniant tulevaisuuden tekijänä

Yrityksemme laatuvaatimukset ovat kaikilla mittareilla mitattuna korkealla, ja pyrimme jatkuvasti vieläkin parempiin suorituksiin. Uusien teknologioiden nopea omaksuminen varmistaa, ettei vierivä kivemme sammaloidu, vaan pysymme asiantuntemuksemme turvin koko ajan kehityksen kärjessä.

Näistä lähtökohdista olemme saaneet olla mukana luomassa monia informaatioteknologia-alan menestystarinoita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.